FSF-REISEN VIP LINE FILLON SEZONËN TURISTIKE

 

Cdo ditë prej datës 14.06.2014

Ulqin , Durrës , Shëngjin , Velipojë

Vlorë , Himarë . Dhërmi , Sarandë dhe Ksamil.

 

Për më shumë info kontaktoni në numrat e telefonit:

038/237-794   044/240-114   044/359-399   044/111-688

 

Përjeto kënaqesinë e udhëtimeve me FSF-Reisen Vip Line

na ndiqni në Facebook